Informatie

 

Graag willen wij u in het kort informeren over de volleybalvereniging in ons dorp.

Het betreft algemene informatie over onze vereniging, zoals oprichting, de teams, sponsor, trainers, trainingstijden, bestuur, activiteiten, contributie, en eventuele aanmelding.

 

De oprichting:
De vereniging is opgericht in de jaren '70, en was eerst aangesloten bij de Nederlandse Volley Bond. Later is de vereniging overgegaan naar de O.V.K.
Deze Onderlinge Volleybal Kompetitie is ontstaan eind jaren vijftig, uit een club enthousiaste verenigingen, die een halfjaarlijkse kompetitie zijn gestart.
Zo zijn er een groot aantal verenigingen bij aangesloten die zich grotendeels bevinden in zowel het Noordwesten als in het Noordoosten van onze provincie.
In de tweede seizoenshelft wordt een groot toernooi georganiseerd in sporthal de Trije in Franeker.
Daarnaast wordt elk jaar de kompetitie afgesloten met een groot feest op een jaarlijks wisselende locatie. Hierbij worden de kampioenen en de standen bekend gemaakt, en wordt de avond omlijst met Live muziek.
In 2004 mocht Garyp de organisatie op zich nemen, en hebben we een gezellig feest in het Geahûs gehouden.
 

De teams:
Momenteel heeft de vereniging 2 teams. Het betreft 1 damesteam en 1 herenteam, die strijden om de eerste plaats in hun poule.


Sponsoren:
Onze wedstrijdkleding wordt gesponsord door:
Trigion
Knipkeamer fan Ineke
Rabobank Clubactie

 

De trainer:

De trainingstijden:
Dames:
Woensdagavond om 20.00 uur in de sportzaal achter het Geahûs.

Heren:
Vrijdagavond om 20.30 uur in de sportzaal achter het Geahûs.


Het bestuur:
Voorzitter: Anja de Vries
Secretaris: Robert Kaatee
Penningmeester: Nieske van der Laan 
Wedstrijdsecr. dames: Boukje Elzinga
Wedstrijdsecr. heren: Peter Sibma

E-mailadres: volleybalgaryp@hotmail.com
 

Activiteiten:
Af en toe vindt er een instuif plaats. Dit is meestal voor de kerstdagen en aan het einde van het seizoen. Iedereen vanaf 16 jaar is van harte welkom, om op informele wijze kennis te maken met de volleybalsport.
Uiteraard bent u altijd welkom binnen onze club en kunt u gerust een keer langs komen om te kijken of mee te trainen. De eerste 4 keer mag u gratis meedoen ter introductie.
Daarnaast organiseren enkele enthousiaste leden ieder jaar een gezamenlijk uitje voor de club. Dit is meestal in de vorm van een etentje.
Ook vinden er spontane uitjes plaats binnen de teams. Zo zijn de herenteams naar het Duitse eiland Borkum geweest, waar de speler van het jaar werd gekozen.
De dames hebben de Friese meren onveilig gemaakt met een zeiltocht.

De contributie:
De contributie bedraagt voor leden tot 18 jaar €10,- per maand. Voor 18 jaar en ouder is dit €12,50 per maand.

Aanmelding:
Voor aanmelding of vragen kun je terecht bij bovenstaande bestuursleden. Zoals gezegd mocht je belangstelling hebben voor volleybal, kom gerust naar een instuif of training.

Inschrijfformulier:
Klik hier om het inschrijfformulier op te slaan.

Het bestuur.